nieuws

Ambities bij Aegon Spaarbeleg Op ’t Werk

Archief

Het nieuwe Aegon Spaarbeleg (zie AM Signalen 200) beschikt over een onderdeel dat zich specifiek richt op advisering van werknemers

De zogenoemde worksite marketing  vindt plaats via spreekuren of presentaties op de werkplek of gesprekken bij de werknemer thuis. Aegon Spaarbeleg Op ’t Werk, zoals het onderdeel heet, bestaat uit tachtig medewerkers, die voorheen werkten onder de vlag Adviespunt Pensioenen, Financieel Compleet of ViaVisie. Daar zijn nog zes Spaarbeleggers aan toegevoegd die zich richtten op de zakelijke markt. Spaarbeleg Op ‘t Werk wil volgend jaar duizend bedrijven als nieuwe klant verwelkomen. “Ons doel is na vijf jaar 10% van de Nederlandse bedrijven vanaf tien werknemers als klant te hebben.”

Reageer op dit artikel