nieuws

AM Web biedt nieuws uit andere media

Archief

AM Web, de website van AssurantieMagazine, is gestart met de rubriek AM MediaSignalen. De service is voorlopig gratis.

AM MediaSignalen is een overzicht van assurantienieuws in andere media. De redactie streeft naar een zo volledig mogelijk aanbod van assurantienieuws, voornamelijk uit de landelijke dagbladen. Iedere werkdag om circa 11:00 uur wordt AM MediaSignalen geactualiseerd.
AM MediaSignalen maakt een onderscheid tussen belangrijk assurantienieuws (de berichten in de linkerkolom) en minder belangrijk nieuws (de berichten in de rechterkolom). Van het belangrijke nieuws wordt naast de kop en bron tevens een korte samenvatting weergegeven. Het assurantienieuws dat volledig is terug te vinden op andere websites, zal daar vanzelfsprekend naartoe gelinkt worden.

Reageer op dit artikel