nieuws

AM Jaarboek 2007 verschijnt

Archief

De honderd grootste intermediairbedrijven incasseerden in 2006 ongeveer 45% van alle provisiebetalingen door verzekeraars. Dat is één van de vele feiten uit het AM Jaarboek 2007, dat deze week van de drukpers rolt.

Het statistische standaardwerk over de Nederlandse verzekeringsbedrijfstak toont onder meer marktaandelen van verzekeraars in vele branches, variërend van overlijdensrisico- tot rechtsbijstandverzekeringen. De cijfers zijn gebaseerd op de officiële verslagstaten die verzekeraars indienen bij toezichthouder DNB.
Naast marktaandelen herbergt het jaarboek de (technische) resultaten en de solvabiliteitscijfers van verzekeraars én een top 150 van intermediairbedrijven. Te bestellen via www.amweb.nl of tel. 0570-67.34.44.

Reageer op dit artikel