nieuws

AM Jaarboek 2006 verschijnt

Archief

Volgende week rolt de nieuwe editie van het AM Jaarboek van de drukpers.

Kern van het AM Jaarboek 2006 wordt gevormd door cijfers (over de jaren 2005 en 2004) uit de officiële verslagstaten die verzekeraars indienen bij toezichthouder DNB. AM stelt op basis daarvan ranglijsten en marktaandelen op, variërend van de totale Nederlandse verzekeringsmarkt tot kleine deelmarkten als Rechtsbijstand. Verder zijn gegevens op een rij gezet over de (technische) resultaten en solvabiliteitsmarges van alle levens-, schade- en uitvaartverzekeraars.
Een overzicht van de grootste intermediairbedrijven – dit keer 130 in totaal – vormt de kern van het katern ‘Intermediair’. Uniek zijn ook de marktaandelen van de hypotheekverstrekkers (zowel op jaarproductie als portefeuille) en die van expertisebureaus.
Meer informatie over het AM Jaarboek 2006 (prijs _ 80) op www.amweb.nl of via tel. 0570-67.34.44.

Reageer op dit artikel