nieuws

AM geeft vervolg aan internetcongres

Archief

AssurantieMagazine houdt op woensdag 30 mei voor de tweede keer een congres waarin de onderwerpen internet en verzekeringen centraal staan.

De eerste editie, georganiseerd in samenwerking met adviesbureau Oostdam & Van den Eijkel (OvdE), trok vorig jaar zo’n 1.200 mensen naar het NBC in Nieuwegein. Aan de succesformule wordt dit jaar nauwelijks gesleuteld: zowel de locatie als de samenwerking tussen AM en OvdE blijven ongewijzigd.
Stond in 2006 (onder leiding van dagvoorzitter Francisco van Jole) de strategie centraal, nu zal de praktische toepassing van het medium internet in de schijnwerpers staan. Op de speciale congressite (www.aminternetcongres.nl) kunnen geïnteresseerden meer informatie vinden en (binnenkort) entreebewijzen verkrijgen.

Reageer op dit artikel