nieuws

Allsecur van Allianz online

Archief

Allsecur, het zelfbedieningslabel van Allianz, is deze maand daadwerkelijk van start gegaan met het aanbieden van een autoverzekering op www.allsecur.nl.

Consumenten kunnen op de website de premie berekenen en direct sluiten. De autoverzekering kan dagelijks opgezegd worden. Daarnaast kan de verzekerde online schade melden en volgen. De verzekering is ook te sluiten via het callcenter van Allianz.
De internetverzekeraar van Allianz is gevestigd in Den Bosch en wordt geleid door Paul Grimberg, voorheen onder meer werkzaam bij Achmea. Volgens Grimberg switcht de Nederlandse consument nauwelijks van (auto)verzekering, maar loont het zeker de moeite om goed rond te kijken. “Onze autopolis zou dan een goed alternatief kunnen zijn voor de lopende polis”, meent hij. In april start de internetverzekeraar een radio- en tv-campagne.
Allsecur is de tweede internetverzekeraar die in korte tijd het levenslicht ziet en die deel uitmaakt van een intermediairverzekeraar. Fortis lanceerde afgelopen najaar Ditzo. Ook ING heeft plannen in deze richting.

Reageer op dit artikel