nieuws

Allianz winnaar hypotheekprijs

Archief

Allianz heeft de prijs ‘Hypotheekproduct van het Jaar 2007’ gewonnen. Deze prijs werd uitgereikt tijdens het zestiende Hypotheken Event in Amsterdam.

De Allianz Design Protection Hypotheek was samen met nieuwe hypotheekproducten van SNS Bank, Van Lanschot Bankiers en AXA door de branche genomineerd. Het publiek was enthousiast over het Allianz-product en koos voor deze “veilige hypotheekvariant” van Allianz Nederland.
Allianz Nederland introduceerde de Allianz Design Protection Hypotheek in juni 2006 in samenwerking met Atlas Funding en the Warranty Group Europe. In dit hypotheekproduct is standaard een premievrije arbeidsongeschiktheidsdekking meeverzekerd. In tegenstelling tot een losse arbeidsongeschiktheidsdekking betaalt de klant voor de dekking dus geen extra premie. Het volledige rentebedrag over de eigenwoningschuld komt, via een door Allianz Nederland verkregen zogeheten ruling van de fiscus, voor aftrek in aanmerking.
Samen met Atlas Funding en the Warranty Group Europe is Allianz Nederland erin geslaagd de arbeidsongeschiktheidsdekking te integreren in de hypotheekconstructie en zo extra zekerheden te bieden waar geen premie voor betaald wordt.

Reageer op dit artikel