nieuws

Allianz vernieuwt transportpolissen

Archief

Om zich beter te kunnen profileren in de zakelijke markt heeft Allianz Nederland de Transport Eigen Vervoerverzekering (TEV) en de Aansprakelijkheidsverzekering Voor Wegvervoerders (AVW) aangepast.

Zo is diefstalschade of schade door kwaadwillige beschadiging nu ook verzekerd op de TEV. Wordt het wagenpark uitgebreid, dan is de wijziging automatisch verzekerd tot drie maanden na de premievervaldatum. Korting wordt verleend als een alarminstallatie conform SCM klasse 2, in combinatie met geblindeerde en van traliewerk voorziene ramen in de laadruimte zijn toegepast. Bij de AVW wordt doorbreking van de internationale aansprakelijkheidslimiet (CMR) automatisch meeverzekerd tot een maximum van _ 15 per kg beschadigd of verloren gegaan gewicht. Ook geldt dekking voor bergings- en/of opruimingskosten van _ 5.000 per gebeurtenis.

Reageer op dit artikel