nieuws

Allianz vernieuwt autopolis

Archief

Allianz Nederland heeft de autoverzekering vernieuwd. De premiestelling is verder gedifferentieerd, wat gunstiger uitpakt voor vrouwen, ambtenaren en directeuren-grootaandeelhouders (DGA’s).

Volgens Allianz zijn vrouwen ‘veilige’ rijders, omdat ze minder schade claimen en in het algemeen ook lagere schadebedragen. Daarom krijgen zij een extra trede op de bonus-malusladder. Maar ook ambtenaren krijgen extra korting op de normale premie en datzelfde geldt voor DGA’s. Daarnaast is de maximale bonuskorting opgetrokken van 75% naar 80% en wordt voorzien in een extra hoge bonus-malusinschaling bij weinig schadevrije jaren. Ook geldt een nieuwwaarderegeling voor auto’s tot _ 90.000.
Als extra optie kan een no-claimbescherming worden meeverzekerd, die bij Allianz de Bonusgarantie wordt genoemd. Hiermee kan men eenmaal per jaar een schade claimen, zonder dat dit invloed heeft op de bm-korting en de hoogte van de premie.
De vernieuwde verzekering kan online worden afgesloten via AllianzNet.
Onder het motto ‘Allianz geeft meer glans aan de zaak’ is de vernieuwde autopolis, vergezeld van een set autopoetsmiddelen in een glimmend filmblik, bij het intermediair geïntroduceerd.

Reageer op dit artikel