nieuws

Allianz verlaagt autopremies

Archief

Allianz Nederland heeft het tarief van de individuele autoverzekering die in oktober vorig jaar nog werd vernieuwd, verder verlaagd. “Actuele inzichten in de portefeuille en marktomstandigheden” liggen ten grondslag aan dit besluit, aldus Allianz.

Aangezien de hoogte van de premie afhankelijk is van een groot aantal factoren, die zowel te maken hebben met de bestuurder als de auto, kon Allianz niet aangeven hoe groot de premiereductie gemiddeld zal zijn. Wel is duidelijk dat verzekerden tussen 24 en 27 jaar oud, dieselauto’s die ouder zijn dan vier jaar en vrouwen en ambtenaren het meest zullen profiteren van de verlaging.
Vanaf 5 maart geldt de premieverlaging voor zowel nieuwe verzekeringen als voor objectwijzigingen op bestaande verzekeringen. Het nieuwe tarief is via de update van Rolls en AllianzNet Interactief beschikbaar.
Belangrijke kenmerken van de autoverzekering van Allianz zijn onder meer een bonus-malusladder tot maximaal 80%, een nieuwwaarderegeling tot _ 90.000 en aanvullend is een no-claimbescherming bij te sluiten.

Reageer op dit artikel