nieuws

Allianz van start met WFD support

Archief

In zeven voetbalstadions door het hele land organiseert Allianz Nederland Levensverzekeringen zogeheten SummerCourses. Doel van de bijeenkomsten is directieleden van intermediairs bewust te maken van de implicaties van de Wet Financiele Dienstverlening (WFD).

Meer dan 350 directieleden hebben zich ingeschreven voor de bijeenkomsten. De sessies worden gegeven door Ivo Valkenburg en Gerard van der Made.
Naast actuele informatie over de wet en de effecten ervan, krijgen tussenpersonen concrete handreikingen om de implementatie van de wettelijke vereisten in hun organisatie gestalte te geven.
van de verzekeraar. In de tweede helft van dit jaar wordt niet alleen inhoudelijk ondersteuning gegeven, maar ook commercieel. Verder gaan half september de eerste opleidingen van start die voldoen aan de WFD-vereisten.
De bijeenkomsten worden in voetbalstadions gehouden.

Reageer op dit artikel