nieuws

Allianz succesvol in hypotheken

Archief

De reorganisatie van de afdeling hypotheken bij Allianz Leven heeft in het eerste kwartaal direct vruchten afgeworpen, meldt de verzekeraar. In de eerste drie maanden is het hypotheekvolume 38% gestegen ten opzichte van 2004.

Begin januari werd de afdeling hypotheken opnieuw ingericht, zodat de procesgang beter aansluit op de adviespraktijk van het intermediair. Volgens Jeroen Kruisdijk, manager Allianz Hypotheek Service, is ook het gemiddeld hypotheekbedrag toegenomen. Van het hybride Allianz Design Hypotheekplan werden bijna tweemaal zoveel hypotheken gesloten als een jaar geleden. “Vooral de hypotheekproducten waar vermogensvorming aan ten grondslag ligt, zitten in de lift. Daarmee wordt onderstreept dat de uiteindelijke aflossing van de hypotheek een steeds prominentere rol speelt in het hypotheekadvies.”
Begin juni introduceert Allianz enkele nieuwe hypotheekproducten.

Reageer op dit artikel