nieuws

Allianz komt met nieuwe brandvoorwaarden bedrijven

Archief

Allianz wil zich de komende maanden verder profileren op de markt voor zakelijke verzekeringen. In dat kader zijn nieuwe voorwaarden voor de brandverzekeringen voor (MKB)-bedrijven geïntroduceerd.

Allianz biedt nu een ruime dekking voor schade veroorzaakt door sneeuw en hagel, door overspanning/inductie door bliksemontlading en door luchtdruk, bijtende stoffen, aardverschuiving en werkstaking.
Specifieke vernieuwingen in de voorwaarden Brand zijn een Europadekking voor schade aan bedrijfsuitrusting/inventaris en/of goederen, ruime vergoedingen boven het verzekerde bedrag bij een verzekerde schade, bijvoorbeeld voor opruimingskosten, geld- en geldswaardige papieren en herstelkosten van de tuin en bestrating en dekking voor huurderving.
Specifieke vernieuwingen in de voorwaarden Bedrijfsschade zijn een Europadekking voor bedrijfsschade als gevolg van schade aan of verlies van bedrijfsuitrusting/ inventaris en/of goederen door een verzekerd gevaar of gebeurtenis, dekking voor bedrijfsschade veroorzaakt door een storing in de levering van elektriciteit, gas of water en vergoeding boven het verzekerde bedrag van reconstructiekosten en extra kosten bij een onder de verzekering vallende bedrijfsschade.

Reageer op dit artikel