nieuws

Allianz introduceert ‘scherpe’ variant WoonNexxt hypotheek

Archief

Allianz Nederland Leven heeft een nieuw arrangement met geldverstrekker WoonNexxt Hypotheken geïntroduceerd: de WoonNexxt RenteComfort Hypotheek. Deze variant onderscheidt zich volgens Allianz door een structureel zeer scherpe rente voor alle tarieven van 5 tot en met 20 jaar vast.

Allianz werkt samen met zes geldverstrekkers, waarmee leven-, effecten-, hybride- en spaarhypotheken worden aangeboden. WoonNexxt Hypotheken maakte met de WoonComfort Hypotheek reeds deel uit van deze selectie. Met de RenteComfort Hypotheek wordt een nieuw arrangement toegevoegd, waarvan de rentetarieven gemiddeld circa 0,2% onder de tarieven van de WoonComfort Hypotheek liggen.
In het offertetraject van de RenteComfort Hypotheek wijken met name twee belangrijke aspecten af van de huidige WoonComfort Hypotheek. De offerte is drie maanden geldig en kan niet verlengd worden; de passeerrente is gelijk aan de offerterente.
Tijdbewaking
Gedurende de introductieperiode (die nog loopt tot en met 18 januari) wordt de RenteComfort Hypotheek wekelijks bij het intermediair onder de aandacht gebracht. Aangezien een RenteComfort Hypotheekofferte na drie maanden niet kan worden verlengd, is de geldigheidsduur een belangrijk aspect van het arrangement. Hoewel een periode van drie maanden kort lijkt, kan er in die tijd in de wereld veel gebeuren. Om dat tastbaar te maken, ontvangen de tussenpersonen wekelijks een exemplaar van het blad Elsevier.

Reageer op dit artikel