nieuws

Allianz biedt ZZP’er pakketpolis

Archief

Allianz Schade introduceert een verzekeringspakket speciaal voor de zelfstandige zonder personeel (zzp): het Bedrijvenpakket ZZP.

Allianz richt zich met het pakket op drie groepen zzp’ers. De eerste groep betreft diegenen die werkzaam zijn in adviserende/administratieve beroep, de tweede groep werkt met gereedschap maar voert geen brandgevaarlijke werkzaamheden uit en de derde groep werkt eveneens met gereedschap en voert wel brandgevaarlijke werkzaamheden bij derden.
Verzekeringen die de zzp’er kan sluiten, zijn: aansprakelijkheid voor bedrijven, rechtsbijstand voor bedrijven, kantoor- en winkelelektronica, gebouwen/huurdersbelang, bedrijfsuitrusting, inventaris en goederen, bedrijfsschade, reconstructiekosten, bijzondere extra bedrijfskosten, glas, transport eigen vervoer. Het pakket is uit te breiden met (Bestel)auto, werkmaterieel en aanhangwagen.
“Per groep hebben we vaste premiecomponenten. Zo betaalt de eerste groep _ 100 premie per jaar voor de aansprakelijkheidsverzekering, de tweede groep (exclusief brandgevaar) betaalt _ 300 per jaar en de laatste groep _ 500 per jaar”, zegt Eric van den Heuvel, hoofd Marketing.
Korting
De zzp’er krijgt pakketkorting. Deze begint bij de afname van twee verzekeringen. Bij meer dan zes producten krijgt hij 10% korting. Verder is de dekking van verzekeringen afgestemd op de branche van de zzp’er. “Jaarlijks benaderen wij de verzekerden om te checken of zijn verzekeringspakket nog voldoet aan zijn eisen. Daarmee ondersteunen we de tussenpersoon die deze stukken weer met zijn klant doorneemt”, zegt Van den Heuvel. “Je moet het zien als een steuntje in de rug voor de tussenpersoon.”

Reageer op dit artikel