nieuws

All4All Finance biedt schadeportaal

Archief

Inkoopcombinatie All4All Finance biedt vanaf nu een schadeportaal aan waarin aangesloten tussenpersonen achttien verzekeraars met elkaar kunnen vergelijken en verzekeringen kunnen sluiten.

Daarnaast heeft het aangesloten intermediair ook de mogelijkheid de verzekeringsapplicatie op de eigen website te implementeren voor de eindklant. De consument kan zo via een inlogcode zijn dossier inzien en schades melden.
Bovendien kan de consument meerdere verzekeringen bij meerdere verzekeraars sluiten en toch pakketvoordeel behalen. De schademeldingen worden extern behandeld, zodat het intermediair geen aparte schadeafdeling hoeft te hebben, meldt commercieel directeur Pascal Derksen. Als groot voordeel noemt hij dat alles loopt via één rekening-courant.

Reageer op dit artikel