nieuws

Algemene Ledenvergadering van de NBVA

Archief

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de NBVA is een nieuws bestuur geïnstalleerd

De bestuursleden Léon Reinders (vice-voorzitter) en Jan Wajon waren aan het einde van hun tweede zittingstermijn en niet herkiesbaar. Hun plaats is ingenomen door Geert Hendrikx, directeur E&H Adviesgroep in Venlo en Wilbert Schellens, directeur van W.S.A. in Nijmegen. Erik Breukhoven en Ton van Hooft werden voor een tweede termijn gekozen, waarbij Breukhoven tot vice-voorzitter en Van Hooft tot penningmeester werd benoemd. Het bestuur bestaat nu uit (staand v.l.n.r): René van der Borch tot Verwolde, Wim van der Spruit, Wilbert Schellens, Geert Hendrikx, Wim Koot, Boudewijn van Uden (secretaris). Zittend v.l.n.r.: Erik Breukhoven (vice-voorzitter), Alexander van Voorst Vader (voorzitter) en Ton van Hooft (penningmeester).

Reageer op dit artikel