nieuws

Alfred Breggeman nu bij Quadraat

Archief

Alfred Breggeman, oprichter en voormalig eigenaar van de Breggeman Groep, is nu betrokken bij het Hoornse assurantiekantoor Quadraat.

Quadraat Assurantiën heeft inmiddels ook een vestiging geopend in Almere. Met een honderdtal werknemers tracht het intermediairbedrijf landelijk te werken. Het bedrijf is in handen van Tjeerd Boonen (47).
Wat sinds kort de rol van Alfred Breggeman is, blijft onduidelijk. Zowel Boonen als Breggeman tonen zich onbereikbaar voor enig commentaar. Medewerkers van Quadraat betitelen Breggeman de ene dag als ‘algemeen directeur en mede-aandeelhouder’ en de andere als ‘persoonlijk adviseur van Boonen’.
Breggeman verliet mei dit jaar het naar hem genoemde intermediairbedrijf in Houten, met nevenvestigingen in Drachten en Arkel. Delta Lloyd kocht de aandelen van Breggeman, nadat het bedrijf in financiële problemen was geraakt.

Reageer op dit artikel