nieuws

Alexander & Cooke Failliet

Archief

De Utrechtse rechtbank heeft afgelopen week het faillissement uitgesproken van Alexander & Cooke Nieuwegein. Na het bankroet van de BV wacht de voormalige directie waarschijnlijk ook persoonlijk faillissement.

Rendenburgh Financial Planning, het bedrijf dat afgelopen maanden negen man personeel – waaronder de directie – van A&C in dienst heeft genomen, is voornemens de portefeuille van A&C over te nemen. Volgens F. van der Linden, voormalig directeur van A&C, vormden de affaires rond Vie d’Or en Delta Lloyd en de daaraan gekoppelde negatieve publiciteit de doodsteek voor A&C.
Curator van het faillissement is mr A. Richters van het advocatenkantoor Bosselaar in Utrecht, tel. 030-33.11.46. Staatssecretaris W. Vermeend (links) neemt het eerste exemplaar van het boek ‘Flexibilisering’ in ontvangst van mr H.M. Kapelle.

Reageer op dit artikel