nieuws

Albert Boes gaat met de VUT

Archief

Per 1 maart 2006 zal Albert J. Boes (62), senior consultant bij Aon Risk Management, gebruik maken van een regeling om vervroegd uit te treden. Op donderdagmiddag 23 februari 2006 zal tussen 16.00 en 18.30 uur in het Aon-personeelsrestaurant, Paalbergweg 2-4 in Amsterdam een afscheidsreceptie plaatsvinden.

Met VUT gaan bij Aon betekent echter niet dat Albert Boes op zijn lauweren gaat rusten. Hij blijft actief als publicist (voor onder meer het Verzekeringsblad) en ook als bestuurslid van Nibe-SVV, exameninstituut SEFD en het Register voor Risicodeskundigen van het Nivre. Dat laatste doet hij overigens op persoonlijke titel: “Maar met medeweten van Aon. Het management beschouwt het Register voor Risicodeskundigen als een provinciale aangelegenheid waar men weliswaar niet aan deelneemt, maar die men wel -op afstand- volgt.”

Reageer op dit artikel