nieuws

Akkermans weer het land in met pensioenkaravaan

Archief

Pensioenadviesbedrijf Akkermans & Partners laat deze maand weer een PensioenKaravaan door het land trekken.

De karavaan is bedoeld voor de klanten van de ruim zeshonderd kantoren die zijn aangesloten bij het Akkermans-netwerk. Voor deze doelgroep, ondernemers en hun medewerkers, geeft Akkermans in samenwerking met de leden sinds 2006 vijfmaal per jaar het blad Onderneming + Pensioen uit.
Tijdens de PensioenKaravaan worden in de maand maart op diverse locaties in het land tijdens lunch- en spitsuurtijd lezingen gehouden. Het thema is deze keer ‘Waardeoverdracht: gemak voor de werknemer, kosten voor de werkgever? Voor u alle ins & outs!’ Sprekers zijn onder anderen Jacques Sijben, hoogleraar Monetaire Economie, en SER-Kroonlid Robin Linschoten. Informatie over data en locaties is te verkrijgen via tel. 013-542.74.00.

Reageer op dit artikel