nieuws

Akkermans-uittreders richten eigen pensioenvereniging op

Archief

Pensioen- en Inkomensadviseurs is de voorlopige werknaam van een nieuwe pensioenvereniging. De vereniging bestaat uit 28 pensioenadviseurs die eind 1996 uit de associatie van Akkermans & Partners stapten.

De vereniging zal zich in eerste instantie concentreren op het aanbieden van opleidingen aan leden en hun medewerkers. Verder wordt onderzoek gedaan naar software op het gebied van pensioenen en financiële planning. Deze dienstverlening ten behoeve van de leden zal in de toekomst worden uitgebreid.
Uitbreiding is ook gepland voor het aantal leden. Tijdens een eerste oriënterende vergadering in januari van dit jaar, onder leiding van voorzitter Gustav Calkhoven (Pensioenadviesbureau Calkhoven uit Beilen), waren 35 voormalige Akkermans-leden aanwezig. Bij de oprichting hebben 28 leden zich aangemeld. De nieuwe vereniging hoopt geleidelijk te gaan groeien.
Het bestuur van de vereniging wordt naast voorzitter Calkhoven gevormd door Hein Groen (Van Elten Assurantiën Arnhem) en Peter Akkerman (Akkerman Pensioenadviesbureau Nieuwegein). Het secretariaat wordt gevoerd door Bureau D&O in Hoevelaken. Daar bevindt zich ook het postadres van de vereniging van Pensioen- en Inkomensadviseurs: Postbus 44, 3870 CA Hoevelaken, tel. 033-258.04.60, fax. 033-258.03.40.
Een champagne-toost door het bestuur van de Pensioen- en Inkomensadviseurs (v.l.n.r.): Hein Groen, Gustav Calkhoven en Peter Akkerman.

Reageer op dit artikel