nieuws

Akkermans & Partners stapt in de zorg

Archief

Akkermans & Partners gaat ook mensen detacheren bij zorgverzekeraars. Het bedrijf detacheert onder meer mensen bij pensioen- en levensverzekeraars. Volgens Akkermans & Partners voorziet het bedrijf hiermee in een groeiende vraag gezien de forse veranderingen in het zorgstelsel.

Om die reden heeft het bedrijf dan ook Marc Förch (38) aangesteld als Manager Zorg bij Akkermans & Partners Support in Naarden. Hij wordt verantwoordelijk voor het implementeren en uitbouwen van deze nieuwe dienstverlening in de zorgverzekeringssector. Förch was voorheen werkzaam bij Ohra als Manager Key Accounts Zorg en Inkomen. Per 1 augsutus is ook Serge Olde (32) benoemd tot Supportmanager bij Akkermans & Partners Support. Met zijn benoeming is het aantal supportmanagers uitgebreid tot vijf. Olde was voorheen teammanager bij Nationale Nederlanden.
Eind oktober wordt de eerste groep van vijftien zogeheten supporters gedetacheerd bij zorgverzekeraars, intermediar en zorgmakelaars. “Gesprekken met een tweede groep zijn gaande”, aldus woordvoerster Betty Visker. “De verwachting is dat we iedere twee maanden een nieuwe groep opleiden en detacheren.” De werkzaamheden van de zorgsupporters zijn met name gericht op callcenters, behandelen van offertes en andere verkoopondersteunende werkzaamheden.
 
 
 
 

Reageer op dit artikel