nieuws

AIG Europe introduceert nieuwe polis

Archief

De Britse verzekeraar AIG Europe zegt collectieve ongevallenverzekeringen en reisverzekeringen te gaan veranderen met zijn nieuwe product, Lifeline Plus

AIG vindt dat er in het verleden te veel uitsluitingen en beperkingen zijn opgelegd bij verzekeringen voor persoonlijke ongevallen en zakenreizen. Met Lifeline Plus heeft de verzekeraar onder meer de volgende verbeteringen in zijn polis aangebracht: afschaffing van de uitsluiting van oorlog om dubbelzinnigheid tussen oorlog en terrorisme weg te nemen, ophoging van de leeftijdsgrens van polishouders van 75 naar 80 jaar, onbeperkte dekking van medische kosten voor zwangere vrouwen tijdens het reizen in de periode van zwangerschap en bevalling, en onbeperkte medische kosten in geval van ziekte en verwondingen tijdens het reizen. Daar bovenop kent Lifeline Plus extra voordelen, zoals een uitgebreide planning voor de reis en veiligheidsadviezen om onnodige risicos te vermijden en de mogelijkheid om medische gegevens en reisdocumenten online te registreren.

Reageer op dit artikel