nieuws

AIG creëert met ‘club’ distributiekanaal

Archief

AIG is mede-oprichter van Forum Club Services. Clubleden krijgen diverse aanbiedingen. Onder meer verzekeringen van AIG.

Forum Club Services is ‘een affiniteitenprogramma voor mensen die van het leven genieten’. Tegen een bedrag van f 150 per jaar krijgen de leden speciale aanbiedingen op diverse terreinen. De club is door AIG opgericht in samenwerking met Bank Labouchere en Age Venture International (marketingconcepten). Clubleden krijgen een creditcard waaraan AIG een (gratis) dekking heeft gekoppeld voor aankoopbescherming en reisannulering (voor met de creditcard betaalde goederen en reizen). Ook geeft AIG de leden een gratis ongevallendekking die f 25.000 uitkeert bij overlijden plus een telefonische adviesdienst voor alle mogelijke consumentenkwesties. AIG laat de adviesservice uitvoeren door DAS.
Niet gratis is het aanbod van vier verzekeringen. De dekkingen zijn speciaal voor de leden aangepast. Ook geldt voor hen niet de gebruikelijke eindleeftijden. Het gaat om een polis voor hospital cash (daguitkering verblijf ziekenhuis), een doorlopende reisverzekering inclusief een doorlopende annuleringsverzekering, een ongevallenverzekering voor breuken en letsel, en een verzekering voor ongevallen als gevolg van agressie en geweld. ,,Ons aanbod zal op den duur worden uitgebreid”, zegt Stephan Linnenbank, direct-marketingmanager van AIG. ,,Wij zien deze club als een extra distributiekanaal.”

Reageer op dit artikel