nieuws

AIG biedt mkb fraudepolis

Archief

AIG Europe komt met FraudeFocus, een nieuwe fraudeverzekering voor het midden- en kleinbedrijf, die ook dekking biedt bij cyberfraude.

“Wij reageren hiermee op de bezorgdheid van onze klanten, die zich steeds meer willen beschermen tegen de toenemende dreiging van buitenaf door cyberfraude”, verklaart Shane Doyle, regiomanager Financial Lines bij AIG.
FraudeFocus biedt financiële bescherming van het bedrijfsvermogen en de reputatie van een onderneming tegen de gevolgen van frauduleuze handelingen. Bij cyberfraude worden verloren gegane of gestolen elektronische data als handelsgeheimen of intellectuele eigendommen vergoed.
Ook kosten voor vervanging van elektronische opslagcapaciteit als gevolg van een verstoring in de dienstverlening vallen onder de dekking en verlies dat geleden wordt als gevolg van een bedrijfsstilstand. Ten slotte kan gebruik worden gemaakt van een zogeheten crisisfonds.
FraudeFocus biedt de klant de mogelijkheid om zich uitsluitend te verzekeren voor fraude van buitenaf óf in combinatie met een dekking voor interne fraude.

Reageer op dit artikel