nieuws

AHC Nederland zetelt in Olympisch Stadion

Archief

Registermakelaar in Assurantiën AHC Nederland is verhuisd van De Meern naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. Reden voor de verhuizing was de krappe huisvesting in de De Meern en Hoofddorp waar dochter Capital Risk was gevestigd. “We hebben gezocht in de regio Utrecht, maar toen duidelijk werd dat Capital Risk ook moest verhuizen, zijn we in Amsterdam gaan zoeken. En als je dan toch de hoofdprijs moet betalen, dan ook maar een locatie met veel uitstraling zoals het Olympisch Stadion”, aldus directielid Paul van Leeuwen. “Verder zijn veel van onze klanten in deze regio gevestigd en ook de verzekeraars waar mee wij zaken doen.” 

Het nieuwe adres luidt: Olympisch Stadion 12, 1076 DE Amsterdam, telefoon 020-305.36.40, fax 020-305.36.41, e-mail service@ahc.nl en internet http://www.ahc.nl.
 

Reageer op dit artikel