nieuws

Agis tevreden over discussie-website

Archief

Agis, die in november jl. een discussieplatform startte op internet, is tevreden over dit initiatief.

Op www.zorgdebat2000.nl kan een mening worden gegeven over een bepaald onderwerp en worden meegedaan aan een enquête. Aan de orde waren de thema’s ‘Wij regelen de zorg voor ons kind zelf wel’ en ‘van meer dan geld alleen wordt de zorg niet beter’. Aan de betreffende enquêtes deden 38 respectievelijk 221 mensen mee.
Op dit moment gaat het over ‘privatisering van de zorg’. Dit thema was vorige week nog dermate vers op de site dat nog slechts acht mensen aan de enquête hadden meegedaan en nog niemand aan de discussie. Volgens woordvoerster Sabine van Aken heeft Agis de indruk dat de site vooral wordt benut door mensen die bij de zorg betrokken zijn. “Het is uiteraard de bedoeling, dat wij de meningen laten meewegen in ons beleid.”

Reageer op dit artikel