nieuws

Agis reduceert het personeelsbestand

Archief

Agis heeft aangekondigd om zijn vaste personeelsbestand tot 1 januari 2008 met ongeveer 250 FTE’s in te krimpen. In dezelfde tijd worden de contracten van 150 tijdelijke medewerkers en uitzendkrachten (in FTE’s) afgebouwd.

Hiermee zegt zorgverzekeraar Agis uiteindelijk begin 2008 op circa 1.300 FTE’s uit te komen. Agis wil zijn organisatie en doelen verder aanscherpen en gaat zich – naast de individuele klanten – meer richten op collectiviteiten en speciale doelgroepen. Daarnaast gaat de verzekeraar zijn zorginkoopkracht en dienstverlening versterken.
“Door de aangescherpte organisatiedoelen weten we – ondanks het recente verzekerdenverlies – de reducties onder het vaste personeelsbestand beperkt te houden en gefaseerd uit te voeren”, aldus de verzekeraar.

Reageer op dit artikel