nieuws

Agis laat oog op jongeren vallen

Archief

Onder de noemer TakeCare heeft Agis voor jongeren een servicedienst met bijbehorende website in het leven geroepen.

Met TakeCare wil zorgverzekeraar Agis de band met jongeren van 16 tot 26 jaar aanhalen en versterken. “Afhankelijk van hun studie, hun bijbaan en de wijze waarop hun ouders verzekerd zijn, wisselen jongeren vaak tussen ziekenfonds, particulier en studentenstandaardpakketpolis en via TakeCare begeleiden wij hen naar de juiste verzekering”, stelt Agis. TakeCare bestaat uit de onderdelen Guide, Service en Now. TakeCare Guide omvat de informatie aan de doelgroep. Dit gebeurt onder meer via de site www.takecarenow.nl en een daarop aan te vragen nieuwsbrief per e-mail. TakeCare Service biedt de doelgroep, in een specifiek jasje, diensten aan die Agis ook anderen aanbiedt, zoals de internetdokter en de reisdokter. “De internetdokter is vooral populair onder studenten die in hun studiestad vaak nog geen huisarts hebben”, zegt woordvoerster Sabine van Aken. TakeCare Now is het actieonderdeel. Met een eigen identiteitskaart kunnen jongeren via de site deelnemen aan acties en kans maken op prijzen. Ook jongeren die geen banden hebben met Agis kunnen deelnemen aan TakeCare. Het concept is met succes gepresenteerd op de introductiedagen van universiteiten en hogescholen. Binnen twee weken hadden zich meer dan 1.000 jongeren aangemeld.

Reageer op dit artikel