nieuws

Agis biedt studenten voordelig aanvullingen

Archief

Met het oog op het nieuwe studiejaar biedt Agis studenten voordelige aanvullende pakketten aan op hun Studentenstandaardpakketpolis.

De drie pakketten die de studenten aangeboden krijgen, heten Compact, Compleet en Comfort en zijn nagenoeg gelijk aan de bestaande pakketten die onder die naam aan ziekenfonds- en particuliere verzekerden worden aangeboden. De studenten betalen hiervoor ongeveer 50% minder dan de ziekenfondsverzekerden. Voor ‘Compact’ betalen zij een maandpremie van e 5,95 (normaliter e 9,50), voor ‘Compleet’ e 11,95 (normaliter e 16,75) en voor ‘Comfort’ e 18,95 (normaliter e 26,75). Ook de eenvoudigste variant, de Compact, heeft een dekking voor fysiotherapie en voor buitenlandhulp.
De studenten kunnen op hun polis ook voordelig een tandartsdekking sluiten. Voor ‘Tandarts Compact’ betalen zij e 4 (normaliter e 5,50), voor Compleet e 6,75 (normaliter e 9,50) en voor Comfort e 10,25 (e 14,50).
Met de aanbieding creëert Agis de behoefte bij de huidige studenten om later ook een aanvullende polis te sluiten als zij zich bij het ziekenfonds moeten verzekeren, een maatschappijpolis sluiten, of – als die er tegen die tijd is – de verplichte basisverzekering moeten sluiten.

Reageer op dit artikel