nieuws

Agis Benefiet

Archief

Het Benefietgaladiner van Agis Zorgverzekeringen heeft _ 70.800 opgebracht. Het geld is bestemd voor het ondersteunen van vrijwilligers die in hospices of thuis mensen begeleiden in hun laatste levensfase. Agis heeft het bedrag overhandigd aan de vereniging Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg (VPTZ). De vereniging zal de steun gebruiken voor het trainen en opleiden van de vrijwilligers.

Gezondheidscheck
Tot 14 december biedt Zilveren Kruis Achmea wederom de ‘Achmea health Check’ aan op 140 locaties in Nederland. Aan de voorjaarschecks deden 5.000 mensen. De test richt zich op bloeddruk, bloedglucose, body mass index (BMI), cholesterol en longinhoud. De test kost _ 25. Verzekerden van Zilveren Kruis betalen _ 15.
Stijging
Fortis ASR maakt gewag van een stijging van het aantal aanvragen voor de ziekteverzuimverzekering. Sinds de start van de actie rondom de Verzuimcombinatie zou het aantal aanvragen voor de Ziekteverzuimverzekering met 23% zijn gestegen.
De Hypotheekadviseur
Franchiseformule De Hypotheekadviseur besteedt de automatisering van zijn organisatie uit aan het ICT-bedrijf Accensys (Woerden). “Accensys biedt een volledige internetgebaseerde en geïntegreerde oplossing op het gebied van adviessoftware, mid- en backoffice software en netwerkinfrastructuur”, aldus Jasper Maes, directeur van de franchiseformule.
Nominatie
De Ondernemersbalie associatie is genomineerd voor de ISI Generali Innovatieprijs 2007. Dit maakt de Ondernemersbalie zelf bekend. De winnaar wordt op 22 november op de verzekeringsbranchedag bekend gemaakt.

Reageer op dit artikel