nieuws

AG richt Actuarieel Instituut op

Archief

Het Actuarieel Genootschap (AG) heeft onlangs het Actuarieel Instituut opgericht. Het insituut treedt op als secretariaat van het AG en gaat zich bezighouden met actuariële opleidingen, examens, seminars en permanente educatie en voorlichting.

Als opleidingsinstelling is het instituut in de plaats gekomen van de Stichting Buiten-Universitair Onderwijs in de Actuariële Wetenschappen (BUOAW). Het instituut neemt de opleidingen van de BUOAW over en breidt deze uit, aldus een woordvoerder.
Het bestuur bestaat uit: G. Leuven (voorzitter), H. Vilain (secretaris), mevrouw drs G. Haandrikman (penningmeester), mevrouw dr A. van Heerwaarden, A. Kok en A. Perfors.
Directeur van het instituut is A. Bousema en secretaris drs S. van Egmond.
Het instituut heeft als adres: Spaklerweg 4, Amsterdam. Het postadres is: Postbus 259, 1000 AG Amsterdam; tel. 020-594 2685, fax 020-594 2204.

Reageer op dit artikel