nieuws

Afsluitprovisie op autopolis Winterthur

Archief

Winterthur geeft voortaan afsluitprovisie op auto- en motorverzekeringen. Het intermediair ontvangt 5% over de premie voor WA, beperkt of volledig casco.

Winterthur stelt als voorwaarde dat er een inzittenden- (of opzittenden-) en/of een motorrijtuigenrechtsbijstandpolis bij wordt gesloten. “Als extra stimulans voor u om ons complete pakket aan verkeersdekkingen in uw advisering mee te nemen”, zo verklaart Winterthur de invoer van afsluitprovisie. De actie loopt voorlopig tot 1 januari 2005.
De manier waarop Winterthur het intermediair wijst op de afsluitprovisie is overigens opmerkelijk. Op de voorkant van een folder staat groot een floppy-disk van het premievergelijkingsprogramma Rolls afgebeeld, met daarbij in een opvallende oranje ster de woorden: ‘Pas op, niet compleet’. “Inderdaad, vanaf 1 augustus is het onvolprezen Rollsprogramma niet meer compleet”, zo vervolgt Winterthur op de volgende pagina. “Natuurlijk kunt u nog wel zien dat onze auto en motorpremies zeer gunstig uitpakken.”
In juni wijzigde Winterthur de autoverzekering door alle bestaande autopremies te vervangen door één (verlaagd) tarief, gebaseerd op de risicofactoren bestuurder, woonplaats, auto en gebruik. De premies zijn alleen nog met software te berekenen.
Rolls is volgens Winterthur niet meer volledig.

Reageer op dit artikel