nieuws

Afscheidsreceptie Dan Huesmann

Archief

Gisteren, 29 april, heeft Dan Huesmann afscheid genomen van Ohra en van de zorgbranche. Dat gebeurde op een receptie in het Ohra-gebouw.

Huesmann die al enige tijd geleden had aangekondigd dat hij als voorzitter van de raad van bestuur zou opstappen, maar dat hij eerst zijn opvolger wilde inwerken, besloot op 30 maart om nog diezelfde dag op te stappen. Tom Roos neemt voorlopig de functie waar.
Inmiddels is Huesmann ook afgetreden als bestuurslid van Zorgverzekeraars Nederland. De functie is namelijk gekoppeld aan de functie van bestuursvoorzitter bij een verzekeraar. Ook in deze functie is de opvolger van Huesmann nog niet bekend. “De betreffende procedure is ingang gezet”, aldus drs. Walter Annard, hoofd communicatie van Zorgverzekeraars Nederland. Bij Zorgverzekeraars Nederland is het gebruikelijk dat afgetreden en scheidende bestuursleden afscheid nemen tijdens het ‘jaardiner’ in december.

Reageer op dit artikel