nieuws

AFM doet volgend jaar Geldwaardering.nl van de hand

Archief

Toezichthouder AFM zal volgend jaar de website Geldwaardering

nl overdragen aan een nieuwe eigenaar. Minister Bos deelt de evaluatieconclusie van de AFM dat een andere partij, bijvoorbeeld een grote internet- of mediapartij, beter gepositioneerd is voor het onderhouden van een dergelijk platform. Uit de reacties van marktpartijen komt naar voren dat brancheorganisaties, net als bij de start van de site in 2006, overwegend (zeer) afwijzend staan tegenover Geldwaardering. Het bieden van een dergelijk platform wordt niet gezien als taak van de AFM. Niet alleen het Verbond van Verzekeraars en de NBVA, maar ook de Consumentenbond stond negatief tegenover het financiële consumentenforum onder de paraplu van de toezichthouder.

Reageer op dit artikel