nieuws

AfinPro

Archief

Softwarebedrijf Infa heeft in zijn adviespakket AfinPro een rekenmodule van het Nibud opgenomen. “Dat maakt de cliënt gemakkelijker bewust van zijn of haar uitgavenpatroon.” De module berekent de gemiddelde uitgaven van een vergelijkbaar huishouden en bedragen die voor het huishouden minimaal noodzakelijk zijn.

Lijfrente Meetingpoint
De Amersfoortse heeft als eerste het sluiten van lijfrentepolissen mogelijk gemaakt op Meetingpoint. De Fortis-dochter biedt nu al haar verzekeringsproducten aan op het transactieplatform, dat inmiddels door ruim 6.500 tussenpersonen wordt gebruikt.
T- en U-rendement
Het rendement U, maatstaf voor rentestandkorting en overrentedeling bij levensverzekeringen, is per 15 januari gestegen tot 4,04%, tegen 3,97% eind december. Het vergelijkbare T-rendement is met 4,1% tien basispunten hoger dan een halve maand geleden.
Aanvragen ING Bank
ING Bank geeft tussenpersonen sinds vorige week doorlopend online inzicht in de status van lopende hypotheekaanvragen. Op www.intermediair.ingbank.nl is verder tarief-, actie- en productinformatie te vinden.

Reageer op dit artikel