nieuws

Afdeling O & O Polen geopend

Archief

Schadeburo O & O te Nieuwegein heeft een kantoor in Wroclaw in Polen geopend.

Aanleiding voor oprichting van Schadeburo O & O Polska zijn de bevindingen van directeur Hans van Oosterbosch in Polen. Hij ondervond dat het fraude- en diefstalprobleem met motorrijtuigen in het Oosteuropese land zeer groot is. In samenspraak met diverse verzekeraars zijn vier afdelingen opgezet:
– een afdeling Juridische Zaken voor regres op Poolse verzekeraars en juridische bijstand aan Nederlandse verzekeraars;- een afdeling Onderzoek voor toedrachts-, schuldvraag- en fraudeonderzoeken;- een afdeling voor persoonlijke assistentie en adviezen aan Nederlandse verzekeraars;- een afdeling die fungeert als steunpunt van het VAR (Vermiste Auto Register) in Polen.

Reageer op dit artikel