nieuws

Afab steekt geld in handbalsport

Archief

Afab Geldservice is de nieuwe hoofdsponsor van het Nederlands Handbal Verbond (NHV). Eerder dit jaar trad de kredietbemiddelaar al tijdelijk op als sponsor van het nationale herenteam.

Onder het tweejarige contract vallen ook het hoofdsponsorschap van het nationale dames- en herenteam, de bekercompetitie en de hoogste handbaldivisie, die vanaf komend seizoen door het leven gaat als de Afab Eredivisie.
Bij een play-off-wedstrijd in de aanloop naar het EK, op 28 mei, verscheen het Afab-logo voor het eerst op de shirts van het Nederlands damesteam. Het bedrijf van eigenaar-directeur Maasbert Schouten was al een tijdlang actief in de handbalsponsoring via bordreclame en vloerstickers. Met het NHV is verder overeengekomen dat er een Afab All Star Gala zal worden georganiseerd.
De Amersfoortse kredietbemiddelaar heeft al ervaring als voetbalsponsor: van 2003 tot 2004 bij Volendam en de laatste twee jaar bij eredivisieclub Vitesse.

Reageer op dit artikel