nieuws

Afab blijft tot medio 2009 hoofdsponsor van voetbalclub Vitesse

Archief

Afab blijft de komende drie jaar hoofdsponsor van de Arnhemse voetbalclub Vitesse. Afab vervult die rol sinds de zomer van 2004 en heeft het tot medio 2007 lopende contract opengebroken. Afab is sinds kort ook hoofdsponsor van het Nederlands Handbal Verbond.

Paul van der Kraan, algemeen directeur Vitesse: “Dat wij het contract met onze hoofdsponsor tussentijds hebben kunnen openbreken en verlengen, getuigt van een uitstekende vertrouwensrelatie tussen de twee partijen.”
Afab-topman Maasbert Schouten: “Wij profileren ons al enige jaren op het podium van het (internationale) voetbal, maar het mag duidelijk zijn dat Vitesse een speciaal plaatsje in ons hart heeft. Toen wij in 2004 een driejarig contract overeenkwamen, gaven wij aan dat wij, door onze naam te verbinden aan Vitesse, een nog grotere naamsbekendheid hoopten te verwerven. Deze verwachting is volledig uitgekomen.”

Reageer op dit artikel