nieuws

Aegon wijst VVD op eigen woning

Archief

Aegon heeft het boek ‘Fiscale aspecten van de eigen woning’ gepubliceerd en het eerste exemplaar ervan uitgereikt aan VVD-fractievoorzitter Mark Rutte.

De uitgave is gemaakt door de juridische en fiscale afdeling van Aegon, Adfis. Het onderwerp is actueel zegt Aegon, nu de Belastingdienst heeft aangegeven bij de beoordeling van de aangiftes over 2006 vooral op de bijleenregeling te letten. “Wij hebben meer dan een derde van het boek nodig om uit te leggen wat de gevolgen van de bijleenregeling zijn voor iedere (on)gehuwde situatie”, stelt Adfis-directeur Herman Kappelle. “Je kunt dus nauwelijks spreken van een ‘relatief eenvoudige regeling’, lijkt mij.”
Uitreiking van het eerste exemplaar aan een VVD-vertegenwoordiger is logisch, vindt Aegon, “omdat de VVD zich altijd heeft opgeworpen als hoeder van het fiscale regime voor de eigen woning”.

Reageer op dit artikel