nieuws

Aegon werft personeel voor assurantiekantoren

Archief

TopStart, onderdeel van het arbeidsbureau, werft namens Aegon personeel voor ‘onafhankelijke assurantiekantoren’ van Aegon. Volgens TopStart gaat het om functies bij enige tientallen kantoren, verdeeld over het gehele land.

Met behulp van een personeelsadvertentie in een landelijk dagblad werft Aegon financieel adviseurs voor ‘een aantal onafhankelijke intermediairs’. In een toelichting zegt een medewerker van TopStart dat het hier gaat om assurantiekantoren die onderdeel uitmaken van Aegon. Een andere medewerkster beweert echter dat het kantoren betreft die een agentschap van Aegon voeren.
De gezochte financieel adviseurs wordt een zelfstandige functie geboden, waarbij ze werken vanuit hun woonplaats. Afspraken met potentiële klanten worden genmaakt door een telemarketing-team, waarna de adviseur in de middag- en avonduren op pad gaat om aan de hand van een afsprakenschema particulieren thuis te adviseren omtrent verzekeringsproducten.
Aegon was bij het afsluiten van dit nummer van AM niet bereikbaar voor commentaar.

Reageer op dit artikel