nieuws

Aegon vernieuwt garagepolis

Archief

Aegon heeft de Garageverzekering vernieuwd. De veranderingen betreffen de dekking en acceptatiecriteria.

De verzekerde bedragen voor de WAM-dekking zijn verhoogd en de eigen risico’s worden nu in het voordeel van de klant afgerond. Verder kunnen nu ook ex-dealerbedrijven en ‘dealerachtige’ bedrijven een garagepolis sluiten bij Aegon. De Garageverzekering is bedoeld voor onder meer garagebedrijven, dealers, tankstations, carrosseriebedrijven, APK-stations en autoruitreparatiebedrijven.
Verzekerde bedragen
De nieuwe verzekerde bedragen zijn voor de bedrijfsaansprakelijkheidsdekking _ 2,5 mln per aanspraak per rubriek en _ 2,5 mln per verzekeringsjaar voor alle rubrieken samen (was beide _ 2.268.901). Zaakschade door brand, brandblussen en ontploffing is tot maximaal _ 1 mln per jaar gedekt (was _ 907.560) en maximaal _ 500.000 (_ 453.780) per aanspraak.
De WAM-dekking voor eigen motorrijtuigen en klantvoertuigen bedraagt _ 2,5 mln (materiële schade) en _ 5 mln (personenschade). Dat was voorheen _ 2.268.901 per gebeurtenis. “Hiermee voldoet de Garageverzekering aan de aanpassing van de Nederlandse Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM).”
De nieuwe eigen risico’s zijn standaard _ 225 per gebeurtenis op de garagedekking en _ 225 per auto op de collectieve cascodekking tot maximaal _ 1.125 per gebeurtenis.

Reageer op dit artikel