nieuws

Aegon verlaagt levensloopkosten

Archief

Om het beleggen op de levensloopregeling van Aegon aantrekkelijker te maken, vervallen in 2007 de aankoop-, verkoop- en switchkosten voor de beleggingsfondsen.

Ook de huidige rekeninghouders profiteren van de voordelen. Net als in 2006 biedt Aegon in 2007 een spaarrente van minimaal 4%. Als de werkgever een collectief levensloopcontract heeft gesloten voor zijn werknemers, kan de spaarrente verder oplopen.
In het eerste jaar van de levensloopregeling is Aegon naar eigen zeggen uitgegroeid tot marktleider. Aegon heeft meer dan duizend collectieve contracten met werkgevers gesloten, waarop in potentie 500.000 werknemers kunnen intekenen. Het op Aegon-levenslooprekeningen ingelegde geld bedroeg in het derde kwartaal _ 76 mln.

Reageer op dit artikel