nieuws

Aegon-pensioen voor individu

Archief

Aegon heeft het OfferteNet uitgebreid met de individuele pensioenverzekering op basis van beschikbare premie, het Aegon Persoonlijk Pensioen.

De offertes worden compleet met concept-pensioenbrief en financiële bijsluiter online uitgebracht. Aegon verwacht het individuele pensioenproduct vooral af te zetten bij zelfstandig ondernemers en directeur-grootaandeelhouders. Deelnemers kunnen met het Aegon Persoonlijk Pensioen kiezen uit negen beleggingsmogelijkheden; de werkgever of de werknemer is eigenaar van de polis.
De polis laat ruimte voor de verzekering van ouderdomspensioen, nabestaandenpensioen (voor en na pensioendatum), wezenpensioen en arbeidsongeschiktheid. De pensioenleeftijd ligt tussen de 60 en 65 jaar.
Voor de introductie heeft Aegon een opvallende mailing ontwikkeld. In de campagne-uitingen benadrukt de verzekeraar de filosofie ‘Met Aegon Persoonlijk Pensioen levert u maatwerk’.

Reageer op dit artikel