nieuws

Aegon-pakket voor glastuinders

Archief

Aegon Schade Bedrijven heeft, met als basis haar Zakenpakket, een maatwerkoplossing voor glastuinbouwondernemers ontwikkeld.

Het pakket kent diverse prijsprikkels, waaronder per claimloos jaar 10% premie terug voor de aov en tot 15% premieteruggave bij geen schade voor de overige verzekeringen. Voorts geldt er een collectieve bonusregeling op de kassen- en gewassenverzekering in het pakket. Tevens is er een overdekking tot 30% bij de bedrijfsschade- en de gewassenverzekeringen en een onderverzekeringsbepaling van 90%.
Het ‘glastuinbouwpakket’ is volgens Aegon ook interessant voor ondernemers met een tuincentrum. “Tuincentra zijn immers van oudsher vaak gevestigd in kassen en het assortiment bestaat voor een groot deel uit levend materiaal.”

Reageer op dit artikel