nieuws

Aegon mikt op nieuwbouw met Woon- & VrijeTijdpakket

Archief

Aegon heeft op een aantal punten de dekking van het Woon- & VrijeTijdpakket verruimd en biedt voortaan 15% korting op de premie van de opstaldekking bij nieuwbouwwoning (bouwjaar vanaf 2000). Ook het tweede huis, de stacaravan of de gehuurde vakantiewoning kunnen nu meeverzekerd worden.

Het Woon- & VrijeTijdpakket biedt particulieren een dekking tegen vrijwel alle schades in en buiten het huis. De wijzigingen komen onder meer neer op 15% nieuwbouwkorting op de opstalverzekering voor huizen gebouwd vanaf januari 2000. Verder zijn antennes en zonweringen nu standaard meeverzekerd op de rubriek Woonhuis en is een nieuwe rubriek toegevoegd: tweede Risicoadres (voor vakantiewoningen, tweede huis, stacaravan, De standaard verzekerde bedragen voor audio-, visuele- en computerapparatuur is verhoogd naar _ 5.000 en voor lijfsieraden naar _ 1.000. De dekking is bovendien gegarandeerd tegen onderverzekering, en geldt ook buiten de woning.
Binnen de rubriek Aansprakelijkheid geldt nu ook dekking voor elobikes, aanhangwagens en caravans. De rubriek Vakantie-Jaarverzekering is nu als losse rubriek te sluiten en het standaard verzekerd bedrag voor annuleringskosten is verhoogd naar _ 3.000 per reis.

Reageer op dit artikel