nieuws

Aegon maakt Euro-scenario

Archief

Aegon werkt ten behoeve van het intermediair aan een draaiboek voor de invoering van de euro. Op 1 mei moet het euro-project zijn afgerond.

Vorig maand werd het startschot gegeven van een grootscheepse inventarisatie. Alle business-units zullen de komende maanden in kaart brengen wat er voor de invoering van de nieuwe munt in 1999 moet gebeuren. “Er zijn hier natuurlijk intern wel al ideeën over. Denk maar aan het grote probleem: het omzetten van de polissen. We willen nu eenvoudigweg een gezamenlijk scenario op papier hebben”, aldus een woordvoerder.
Aegon heeft bij het project de hulp ingegeroepen van Moret Ernst & Young dat een zogenaamde ‘Euro-scan’ heeft ontworpen. Dit is een checklist met vragen over de markt, producten, tarieven, betalingen, en de boekhouding.

Reageer op dit artikel