nieuws

Aegon lanceert kapitaalpolis op universal-lifebasis

Archief

In vervolg op de Levensloop Hypotheek heeft Aegon Levensloop Vermogen op de markt gebracht. Een kapitaalverzekering op universal-lifebasis, te koppelen aan een niet-Aegon hypotheek.

Levensloop Vermogen biedt volgens Aegon diverse voordelen: garantie voor het kapitaal bij leven, flexibiliteit in premiebetaling, dekking en einddatum, switchmogelijkheden voor de vijf beleggingsfondsen en uitstekende verwerking. Met dat laatste doelt Aegon waarschijnlijk op de administratieve misère bij menig universal-lifeverzekeraar.
De vijf te kiezen Aegon-fondsen zijn: Equity Fund, IndexPlus Fund, Mix Fund (met garantiekapitaal), Rente Fund (met garantiekapitaal) en Deposito Fund (stallingfonds).
Volgens Aegon kan Levensloop Vermogen uitstekend gekoppeld worden aan een hypothecaire lening van een bank of een andere verstrekker. Aegon biedt al de Levensloop Hypotheek, een combinatie van een uit het Aegon-huis afkomstige hypothecaire lening en dito kapitaalverzekering. “Het advies kan worden afgerond met Aegon HypotheekZekerheid, een verzekering voor het risico van werkloosheid of arbeidsongeschiktheid.

Reageer op dit artikel