nieuws

Aegon-keuring

Archief

Aegon laat het keuren van aanvragers van overlijdensrisicoverzekeringen alleen nog uitvoeren door de keuringsinstellingen Intermezzo, Medimark en Meditel. Voorheen werd met een groot aantal instellingen en huisartsen samengewerkt.

ZZP Gids
ZZP’ers hebben niets aan bankspaarproducten, stelt Peter Bosman, schrijver van de ZZP Gids, een handboek voor zelfstandigen. “De weinige banken die zijn overgebleven, hebben hun eigen verzekeringstak of nauwe banden met verzekeraars; de kosten gaan waarschijnlijk dus niet omlaag.” Het boekje van Bosman bevat praktische informatie voor freelancers en zelfstandigen. Te bestellen bij www.publimix.eu.
Pensioen UWV
Aegon-dochter TKP heeft het contract met het pensioenfonds van UWV (50.000 deelnemers) verlengd tot 1 januari 2014. TKP voert naast de administratie onder meer ook de communicatie met de deelnemers uit. TKP voert de pensioenregelingen uit voor 240.000 deelnemers en beheert _ 10 mld aan vermogen.
Advisa Online
Het productadviesprogramma Advisa van MoneyView is sinds 1 maart volledig online te gebruiken. Advisa Online is ter introductie tot 1 mei gratis te gebruiken. Dat geldt ook voor premievergelijkingsmodule Aequote Online.
AFM-aanvraag Easy Life
Easy Life, aanbieder van lifesettlementproducten, heeft nog geen vergunningaanvraag ingediend bij de AFM, zoals werd vermeld in AM 4 (pag. 7). “De aanvraag is alleen in voorbereiding”, zo laat een woordvoerder weten.

Reageer op dit artikel